REAKCIJE IZ GRADSKOG VRTA

Prosudite sami je li sudac poklonio penal Osijeku; evo što je sve rekao trener Rijeke Matjaž Kek!

17.02.2018 u 18:17

Bionic
Reading

U Gradskom vrtu Osijek je svladao Rijeku 2:1, a zanimljivo je bilo poslušati rekacije trenera obje momčadi, posebno one gostujućeg trenera Matjaža Keka

Hrvatskom prvaku je u šestoj minuti pocrvenio Župarić što je usmjerilo utakmicu, no goste više muči situacija iz 56. minute kada je Osijek dobio penal nakon 'remplanja' ramenima Raspopovića i Bobana. Osječki napadač je pao, a sudac na sugestiju petog suca pokazao na najstrožu kaznu. Prestrogo? Prosudite sami u videu!

Osijek – Rijeka 2:0, Hajradinović 56' Izvor: Društvene mreže

'Sigurno je bilo izuzetno teško igrati gotovo 90 minuta s igračem manje. Još smo u nastavku primili naivno prvi gol. Drugi neću komentirati, vjerojatno ste vi bolje vidjeli. Još je bio težak teren', rekao je Kek.

'Odradili smo utakmicu pošteno i koretkno, izvinjavam se ako sam koga uvrijedio, ja još jednom čestitam domaćinu. Derbi je bio dosta nervozan, imali smo i mi neke prigodne. Okrećemo se sljedećoj utakmici', dodao je Kek pa se opet dotaknuo spornog trenutka.

'Šteta što je derbi usmjerio taj drugi gol Osijeka.'

Osijek – Rijeka 2:1, 22. kolo 2017./18. (izjave) Izvor: Društvene mreže

Inače, Kek je najavio i ozbiljne razgovore sa vodećim ljudima kluba, pa će sljedeći tjedan biti zanimljivo na Rujevici.

Što se tiče trenera pobjedničkog sastava Zorana Zekića, on je bio jasan.

'Crveni karton je usmjerio tijek igre, mi smo imali četiri mrtvaca u prvom dijelu i nsmo zabili. Najbitnija su tri boda, iako mogli smo pobijediti s većom razlikom. Bio je jako težak teren. Bitna je  pobjeda, jer je nakon poraza od Dinama bilo turbulentno razdoblje.'

  • +11
Osijek - Rijeka, 22. kolo HT Prve lige, 2017/18. Izvor: Cropix / Autor: Emica Elvedji / CROPIX
Osijek – Rijeka 2:1, 22. kolo 2017./18. (sažetak) Izvor: Društvene mreže