čeka se samo potvrda

Proslavljeni hrvatski reprezentativac karijeru će nastaviti u Grčkoj; njegov je izbor mnoge iznenadio

18.06.2022 u 14:44

Bionic
Reading

Šime Vrsaljko (30) stigao je u Grčku kako bi finalizirao pregovore s čelnicima Olympiacosa. Hrvatski reprezentativac završio je svoju petogodišnju epizodu u madridskom Atleticu te u redove grčkog prvaka dolazi kao slobodan igrač

Atletico Madrid je prošlost, Šime Vrsaljko (30) je slobodan igrač te će karijeru, nakon pet sezona koje je proveo u Madridu pod vodstvom Diega Simeonea, nastaviti u Grčkoj.

Hrvatski je reprezentativac s obitelji i svojim menadžerom stigao u Grčku te je viđen u društvu predsjednika Olympiacosa Evangelosa Marinakisa.

Mediji bliski aktualnom trostrukom grčkom prvaku tvrde kako je Vrsaljko praktički sve dogovorio te se samo čeka i službena potvrda ovog transfera.

Vrsaljko bi s Olympiacosom trebao potpisati na dvije godine, a zarađivat će manje nego u Atleticu. Podsjetimo, desni bek hrvatske reprezentacije u Madridu je imao godišnju plaću od oko pet milijuna eura, a u Pireju neće zarađivati više od tri milijuna eura na godinu.

Mnoge je njegov izbor novog kluba iznenadio, no Vrsaljku je najvažnije da igra u kontinuitetu kako bi se vratio u formu nakon brojnih ozljeda. Samo bi tako ostao u konkurenciji za poziv izbornika Zlatka Dalića koji na njega računa za Svjetsko prvenstvo u Kataru krajem ove godine.