Zar je moguće?

Procurio izgled novog gostujućeg dresa hrvatske nogometne reprezentacije, a novo ruho Vatrenih se navijačima neće svidjeti

14.12.2019 u 11:21

Bionic
Reading

Stranica Football Headlines tvrdi da zna kako će izgledati novi dres hrvatske nogometne reprezentacije, a nakon što su objavili prvu garnituru, sada su u javnost pustili i izgled rezervnih dresova

Hrvatska nogometna reprezentacija osigurala je nastup na Europskom nogometnom prvenstvu 2020. godine. Vatreni su ždrijebnom smješteni u skupinu D s Engleskom, Češkom i pobjednikom doigravanja u skupini C Lige nacija u kojoj se natječu Škotska, Izrael, Norveška i Srbija. Natjecanje otvaramo 14. lipnja protiv Engleske u Wembleyju.

Na novo veliko natjecanje Hrvatska će krenuti s novim dresovima koji će javnosti biti službeno predstavljeni u ožujku 2020. godine. U međuvremenu su se na internetu pojavile neke verzije dresova za koje oni koji ih objavljuju pišu kako će biti službene.

Jedna od tih verzija koja kola društvenim mrežama proteklih dana je crveno-bijeli dres na kojem su kvadratići različitih veličina pa sve nalikuje na QR kod. Ta verzija već je objavljena prije nekoliko tjedana, a sada je stranica Footy Headlines objavila i rezervnu verziju istog dresa koja više nije u crno-plavoj, već u crno-sivoj varijanti s kvadratićima koji nalikuju na QR kod.

Do službene objave morat ćemo pričekati ožujak, ali navijači nisu oduševljeni ovom verzijom koja se pojavila na internetu. Što mislite, treba li Hrvatska s ovim dresom na Euro?