novo HRVATSKO ruho

Novi hrvatski dresovi iživcirali navijače: 'Pa izgledat ćemo kao stolnjak, ovo je šarada!'

24.10.2019 u 06:34

Bionic
Reading

Pitali smo vas kako vam se sviđa navodni novi hrvatski dres i niste bili pretjerano oduševljeni

Footy Headlines objavio je fotografije dresova za koje tvrde da su novo ruho hrvatske nogometne reprezentacije. Dresove će Vatreni navodno nositi na Europskom prvenstvu 2020. godine. Hrvatski crveno-bijeli kvadratići postali su pravi brend i totalni su hit u cijelom svijetu još otkada su se pojavili.

>> [ANKETA] Ovo su novi dresovi hrvatske nogometne reprezentacije; promjene se mnogima neće svidjeti

Kvadratići su i dalje dominantni na novoj verziji dresa, ali on je doživio značajnije promjene. Crveno-bijeli kvadratići tako bi se nalazili u nekoliko veličina i ovo bi vjerojatno bio 'najluđi' hrvatski dres do sada. Pitali smo vas u anketi što mislite o novom ruhu Vatrenih i, najblaže rečeno, niste bili oduševljeni.

Da im se sviđa, reklo je 19 posto naših čitatelja, dok je njih 71 posto izrazilo nezadovoljstvo novim dresom Hrvatske. 10 posto čitatelja jednostavno nije briga kako će izgledati novi dres.

'Kvadratića treba biti maksimalno 25. Sve ostalo je stolnjak', napisao je jedan čitatelj u komentarima, dok je drugi dodao:

'Možda ovo i nije loše. Suparničkim braničima sve će se zamutiti od ove šarade na dresovima naših.'

Ako još niste, glasati možete ispod teksta. Mislite li da Hrvatska treba igrati u novim dresovima ili ipak odabrati neku klasičniju varijantu?