Ne izgleda loše

Procurio izgled novog 'vatrenog' dresa: Hoće li se stvarno Hrvatska u ovom izdanju boriti za medalju na Europskom prvenstvu?

04.12.2019 u 16:38

Bionic
Reading

Procurila je nova verzija novog hrvatskog dresa koja podsjeća na onaj iz 1998. godine, a iako još nema službene potvrde, stvarno ne izgleda nimalo loše

Hrvatska nogometna reprezentacija osigurala je nastup na Europskom nogometnom prvenstvu 2020. godine. Viceprvaci svijeta sada svoju klasu, s nešto pomlađenom momčadi, idu pokazati i na europskoj smotri s koje će se, nadamo se, vratiti s novom medaljom.

Hrvatska je ždrijebom smještena u skupinu D s Engleskom, Češkom i pobjednikom doigravanja u skupini C Lige nacija u kojoj se natječu Škotska, Izrael, Norveška i Srbija. Natjecanje otvaramo 14. lipnja protiv Engleske u Wembleyju, a u nove pobjede krećemo i s novim dresovima.

Proteklih nekoliko mjeseci u javnost je procurilo nekoliko verzija novog hrvatskog dresa, ali iz Hrvatskog nogometnog saveza svaki puta su poručili kako se ne radi o službenom dresu, već o nagađanjima. Pravi dres javnosti će biti predstavljen u ožujku 2020. godine, a protekle verzije koje su se pojavile na društvenim mrežama i tako nisu oduševile javnost.

Ipak, zadnja koja se pojavila izgleda dosta dobro. Dresom ovoga puta dominira bijela boja, a popularne 'kockice' su malo nakošene i nalaze se samo na jednoj strani dresa. Ovo novo ruho podsjeća na garnituru koju su nosili originalni Vatreni 1998. godine, a sličan dres nam je donio veliki uspjeh i povijesnu broncu pa bi ova garnitura mogla donijeti sreću i na idućem Euru.

Ova verzija uopće ne izgleda loše, a radi li se o pravom dresu ili tek nagađanju navijača na internetu, saznat ćemo na proljeće kada će Nike i HNS otkriti u kojoj garnituri napadamo europsko prijestolje.