KAOS NA PRIPREMAMA

Procurila sramotna snimka žestokog sukoba hrvatskog trenera Ivana Jurića i sportskog direktora kluba; jedva spriječena tučnjava

27.07.2022 u 22:36

Bionic
Reading

Na portalu Football Italia pojavila se video snimka sukoba trenera Torina Ivana Jurića i sportskog direktora Davidea Vagnatija

Nevjerojatne scene na pripremama talijanskog prvoligaša u Austriji koje su na njihovu nesreću zabilježene kamerom pa su brzo obišle nogometni svijet.

Football Italia došla je u posjed videa na kojem se vidi obračun, koji samo zahvaljujući jednom članu stručnog stožera, nije prerastao u tučnjavu između trenera Jurića i sportskog direktora Vagnatija.

Navodno je hrvatski trener bio ljut što nije dobio igrača kojeg je želio, a to je razbjesnilo Vagnatija koji je počeo urlati na Jurića, unositi mu se u lice iako ga je naš stručnjak pokušao odgurnuti od sebe.

Srećom, prisutan je bio i jedan član stručnog stožera (najvjerojatnije Marco Pellegri, otac igrača Torina Pietra) koji je ostao priseban te je stao između ratobornog Vagnatija i Jurića te je tako spriječio da sve završi s težim posljedicama.

'Ne diži glas na mene, nemaš poštovanja. Štitim te od svih. Ja slažem ekipu', vikao je Vagnati dok mu je Jurić poručio da odjebe i da on slaže sranje, a ne momčad što je izazvalo još veći bijes kod sportskog direktora.