DOPREDSJEDNIK MLADOSTI

Problem balona je i dalje aktualan za vaterpolo

08.02.2012 u 09:00

Bionic
Reading

Financijska situacija u hrvatskom sportu nije nimalo lagana, pa tako ni u Mladosti. O dugovima, postavljanju balona u vanjskom bazenu te općenito o stanju u Mladosti govorio je dopredsjednik kluba Boško Lozica

Vaterpolski klub Mladost jedan je od najtrofejnijih na svijetu. No i klub s takvom tradicijom bori se za svaku kunu. Dopredsjednik Mladosti Boško Lozica na konferenciji za novinare govorio je o situaciji u klubu te ustvrdio da je stanje sada nešto ipak bolje.

'Maksimalno smo racionalizirali naše poslovanje. Nema više službenih mobitela za igrače, službenih automobila. Okrenuli smo se više domaćim igračima. Pokušavamo što prije doći na pozitivnu nulu', kazao je Lozica te rekao više o gorućem problemu vezanom uz balon koji bi se stavio na vanjski bazen.

'Problem balona je i dalje aktualan, ali ne samo za vaterpoliste, već i za plivače. Mi smo povećali sredstva za balon, ali taj balon je još uskladišten ispod tribine. Uputili smo molbu Gradu da se vanjski bazen otvori što prije, da se obave pripreme i da se onda sljedeće sezone stavi taj balon', kazao je između ostalog Lozica, a što je sve rekao, pogledajte u videoprilogu.