NOVE IZJAVE ŠPANJOLCA

Priznanje Rafaela Nadala, a kada se to dogodi bit će puno suza

08.12.2023 u 08:34

Bionic
Reading

Rafael Nadal priznao je da bi 2024. mogla biti njegova posljednja godina u profesionalnom sportu

Španjolac nije igrao otkako ga je Mackenzie McDonald svladao u drugom kolu Australian Opena gdje je zadobio ozljedu. Kasnije je bio podvrgnut operaciji kuka, a sada se sprema na povratak u Brisbane početkom sljedeće godine. On je objavio niz videa na društvenim mrežama u kojima je više govorio o svojoj ozljedi i povratku. U posljednjem je priznao da je često razmišljao o ideji da se ne vrati, ali je želio završiti karijeru pod svojim uvjetima.

'Naravno da sam mnogo puta pomislio da nema smisla nastaviti igrati, da je na kraju bilo mnogo godina, mnogo stvari, mnogo sati rada u kojima nisam vidio rezultat. Ali i dalje mislim ono što sam rekao na prošloj konferenciji za novinare, da ne zaslužujem završiti karijeru u sobi za novinare, nego na drugačiji način', rekao je Nadal.

Tportal SPORT je i na WhatsAppu

Želite li pogledati VIDEO svih golova iz SuperSport HNL-a i Kupa te dobivati najvažnije vijesti iz sporta: Zapratite tportalov kanal OVDJE i kliknite 'Prati'

Također je rekao da postoji šansa da bi 2024. mogla biti njegova posljednja godina u sportu jer u ovom trenutku još uvijek ima previše nepoznanica o tome kako će se njegovo tijelo ponašati.

'Postoje šanse da mogu igrati samo pola godine, postoje mogućnosti da to može biti cijela godina. To su stvari na koje trenutno ne mogu odgovoriti, to je istina. Tako da postoji mnogo mogućnosti, pa tako da mi je i ovo posljednja godina. Tako ću uživati u turnirima. Ne želim to objavljivati jer na kraju ne znam što se može dogoditi i moram si dati priliku da ne kažem jednu stvar i onda moram biti rob onoga što sam rekao.'