POBJEDE NAŠIH

Primorje, Mladost i Jug uspješni u regionalnoj ligi

14.12.2014 u 13:52

Bionic
Reading

Deseto kolo Triglav regionalne vaterpolo lige bilo je uspješno za većinu hrvatskih klubova. Riječko Primorje Erste Bank nadjačalo je beogradski Partizan Raiffeisen rezultatom 15:9 te je s ukupno 30 bodova i dalje uvjerljivo vodeći klub grupe A.

Uz kvalitetnu igru i brze reakcije, domaćinima je posao dodatno olakšala uzavrela atmosfera i ispunjene tribine bazena Kantrida te riječki navijači koji su svoje favorite podržavali do posljednjeg trenutka.

Kako i gdje gledati RVL

Utakmice Triglav - regionalne vaterpolo lige možete pratiti na kanalima Arenasport ili putem MAXtv To Go usluge, a ako niste MAXtv korisnik, utakmice možete pogledati i preko pay per view on line servisa match.tportal.hr

Druga utakmica 10. kola donijela je pobjedu Juga Croatia Osiguranje koji je na domaćem terenu bilo uvjerljivo bolji od ekipe Medveščaka te na kraju slavio odličnim rezultatom 19:3. Dubrovački Jug nizom pobjeda osigurao je najviše bodova u skupini B, koju trenutno predvodi s 27 bodova.
U napetom devetom kolu odigrano je još nekoliko utakmica, a postignuti su sljedeći rezultati :

Grupa A:

Radnički - Budva 15:5
AVK Branik - OVK POŠK 12:15
Primorje EB - Partizan 15:9
Jadran ST – HAVK Mladost 9:12

Grupa B:

Primorac - Mornar BS 4:15
Jug CO - Medveščak 19:3
C.Zvezda - Jadran HN 5:13

U jedanaestom su kolu, u izravnom TV prijenosu, koji mogu pratiti MAXtv korisnici na Arenasport kanalima, utakmica između momčadi Partizana i Mladosti, koja se u Beogradu igra u subotu, 10.01.2014., u 17.00 sati. Druga derbi utakmica kola, između Medveščaka i Crvene zvezde, igra se u Zagrebu u nedjelju, 11.01., s početkom u 17.00 sati.