PROBUĐENI TALIJAN

Prije par godina svijet mu se smijao, a danas vrijedi više od 100 milijuna eura!

30.04.2018 u 16:55

Bionic
Reading

Prema tvrdnjama otočkih medija, Tottenham je spreman ovog ljeta platiti čak 113 milijuna odštete za najboljeg strijelaca Serije A Ciru Immobilea koji je uspio probuditi svoju karijeru nakon neslavnih epizoda u Borussiji Dortmund i Sevilli...

Talijanski 28-godišnji napadač definitivno je jedno od najugodnijih iznenađenja ove sezone. Potpuno je eksplodirao u dresu Lazija i dosad utrpao čak 29 golova u Seriji A, uključujući i ona dva kojima je srušio Juventus usred Torina.

  • +2
Lazio - Salzburg, četvrtfinale Europske lige, 2017/18. Izvor: Profimedia / Autor: N. N. / Profimedia

Ciro Immobile u igri je za Zlatnu kopačku, jer ispred njega su samo Lionel Messi (32) i Mo Salah (31). Do kraja sezone još su tri utakmice, a s obzirom da je već zabio Spalu četiri pogotka u jednoj utakmici te po dva hat-tricka, definitivno nije bez izgleda probiti se na sam vrh.

U svakom slučaju, potpuna je to preobrazba u odnosu na njegove mračne dvije sezone u Borussiji Dortmund i Sevilli, kada se izgubio i bio proglašavan prevarom od napadača. No, povratak u Italiju bio je vrlo uspješan, a za Lazio je zabio 64 pogotka u svim natjecanjima u posljednje dvije sezone.

Izvor: Screenshot / Autor: Youtube

Odlasci u inozemstvo dosad mu nisu donijeli sreću, no mogao bi Ciro opet doći u iskušenje. Naime, prema tvrdnjama otočkih medija Tottenham je za njega spreman platiti odštetu od čak 113 milijuna eura, što bi ga učinilo jednim od najskupljih nogometaša u povijesti nogometa. A samo prije tri godine bio je otpisan i prekrižen kao precijenjeni napadač, kada je vrijedio puno manje...