morao na operaciju

Juventus otkrio posljedice Mandžukićeve velike žrtve za klub!

30.04.2018 u 06:40

Bionic
Reading

Talijanski nogometni prvak Juventus u nedjelju je objavio kako je bilo potrebno 10 šavova kako bi se zašila rana na desnom gležnju hrvatskog reprezentativnog napadača Marija Mandžukića koju je zadobio u velikom derbiju 35. kola Serie A protiv Intera u Milanu u subotu.

Iz Juventusa su dodali kako je po dolasku u Torino u nedjelju Mandžukić podvrgnut operaciji pod lokalnom anestezijom te kako je vrlo upitan njegov nastup u utakmici sljedećeg kola u subotu protiv Bologne.

  • +4
Inter - Juventus, 35. kolo Serie A, 2017/18. Izvor: Profimedia / Autor: N. N. / Profimedia

Zbog starta na Mandžukiću urugvajski veznjak Vecino dobio je izravni crveni karton u 15. minuti utakmice, a naš je napadač ostao na terenu sve do 66. minute.

Ubrzo nakon utakmice pojavila se fotografija Mandžine rane koja nikog nije ostavila ravnodušnim, ali na kraju se žrtva isplatila torinskom klubu koji se ovog vikenda jako približio obrani naslova prvaka.

Izvor: Screenshot / Autor: Youtube

Pobjedom 3-2 protiv Intera Juventus je došao do 88 osvojenih bodova na ljestvici, a Napoli je zatim izgubio od Fiorentina pa se razlika popela na četiri boda, tri kola prije kraja, što bi trebalo biti dovoljno Allegrijevoj momčadi da ostane prva na kraju sezone...