PROSLAVA U LA CORUNI

Rakitić s Barcelonom po treći put osvojio titulu španjolskog prvaka!

29.04.2018 u 22:38

Bionic
Reading

Pobjedom 4:2 protiv Deportiva nogometaši Barcelone matematički su osigurali titulu prvaka Španjolske, u utakmici u kojoj je Lionel Messi postigao tri pogotka...

Barcelonina sezona iz snova u Primeri okrunjena je titulom prvaka u 35. kolu. Trijumfom u La Coruni Barca je i matematički potvrdila prvo mjesto, a Deportivo je porazom ispao iz elitnog španjolskog nogometnog ranga.

  • +10
Kup kralja, Sevilla - Barcelona Izvor: Pixsell / Autor: gtres/Gtres/PIXSELL

Bio je to susret u kojem se domaćin dobro držao, sve dok na scenu nije stupio Lionel Messi koji je s tri pogotka riješio utakmicu, od toga dva u 82. i 85. minuti za konačnih 4:2.

Ivan Rakitić započeo je i ovu utakmicu u udarnoj momčadi, a u 87. minuti napravio je mjesta na terenu legendarnom Andersu Iniesti koji je na odlasku iz kluba.

Rakitiću je ovo treći naslov prvaka Španjolske u četiri sezone s Barcelonom, a ima i četiri osvojena Kupa kralja, kao i Ligu prvaka 2015. godine. Kataloncima je pak to 25. titula nacionalnog prvaka.

Barca još uvijek nema niti jedan poraz u Primeri, a u sljedećem kolu čeka ju konačni veliki izazov: obračun na Camp Nouu s Realom...

Primera, 35. kolo:

Deportivo – Barcelona 2:4 (Perez 40, 64 Couttinho 7, Messi 38, 82, 85)