SKANDAL U RUSIJI

Pretučena kći legendarnog Fedora; sumnja se da iza napada stoji...

13.10.2016 u 08:40

Bionic
Reading

Kći Fedora Emelianenka, Maša (16), napadnuta je na ulici prilikom povratka iz škole te je zadobila tjelesne ozljede. Sumnja se da je napad organizirao čečenski predsjednik Ramzan Kadyrov

Naime, Emelianenko je otvoreno kritizirao MMA borbe između dječaka, koje je u Čečeniji organizirao upravo Kadyrov te gdje su nastupili i njegovi sinovi. Legendarni borac je rekao kako je degutantno ugrožavati dječje zdravlje da bi se odrasli zabavljali.

Došlo je do velike rasprave na društvenim mrežama, no Kadyrov je sve to prokomentirao rekavši da je Fedor vjerojatno shvatio kako je u krivu i zatražio da se objave uklone.

Ipak, da nešto nije u redu svjedoći ovaj napad, koji se dogodio upravo u to vrijeme. Maša je napadnuta usred dana te je snažno udarena nogom u prsa. Odmah je hospitalizirana te je ustanovljena kontuzija prsnog koša i abdomena. Kako je policija kasnije obavijestila, Maša nije bila spremna identificirati napadače, piše Fight Site

Zanimljivo, nakon što je počela rasprava između Kadyrova i Fedora, na stranu čečenskog predsjednika i davanje podrške dječjim borbama stali su WSOF prvak Magomed Bibulatov, kao i jedan od najboljih UFC boraca, Khabib Nurmagomedov.