u njemu još ima vatre

Gareth Bale poslao je jasnu poruku svima u Realu i Španjolskoj: To što rade je odvratno i svi bi se trebali sramiti

25.03.2022 u 09:27

Bionic
Reading

Gareth Bale (32) odveo je Wales do 2:1 pobjede protiv Austrije u dodatnim kvalifikacijama za plasman na SP u Kataru. Zabio je Bale dva fantastična gola, u dresu reprezentacije briljira, a u Realu ili ne igra ili sjedi na klupi

Nakon velike pobjede Gareth Bale (32) nije mogao prešutjeti pa se osvrnuo na sve što mu se posljednje dvije sezone događa u Real Madridu.

Podsjetimo, Bale je već neko vrijeme doslovno nepoželjan u Realu, prošlu je sezonu odradio na posudbi u Tottenhamu, ali se na kraju ipak vratio na Santiago Bernabeu gdje 'grije klupu' za godišnju plaću od 15 milijuna eura na godinu!

Imao je Bale problema s ozljedama, ali je i sam kriv za situaciju u kojoj se našao pa je sve češće na meti napada klupskih čelnika i španjolskih medija. Naime, ove je sezone Bale za Real odigrao samo pet utakmica, na terenu je proveo 268 minuta te zabio jedan jedini gol i to još krajem kolovoza prošle godine!

  • +17
Wales - Austrija, kvalifikacije za SP 2022., 24.3.2022. Izvor: Profimedia / Autor: Chris Fairweather/Huw Evans / Shutterstock Editorial / Profimedia

U međuvremenu je Gareth Bale odigrao pet utakmica za reprezentaciju Walesa i zabio - pet golova! U rujnu prošle godine je Bjelorusima utrpao 'hat-trick', a u četvrtak navečer je u Cardiffu s dva fantastična gola slomio Austrijance i Velšane ostavio u igri za plasman na SP u Kataru!

>> GOLOVE GARETHA BALEA POGLEDAJTE OVDJE

Šalje li Gareth Bale ovim igrama neku poruku?

'Nikome ne šaljem poruku. Bilo bi gubljenje mog vremena bilo što odgovarati kritičarima iz Španjolske', rekao je Bale nakon utakmice i poslao jasnu poruku svima u Realu i Španjolskoj:

'To što mi rade je odvratno i svi bi se trebali sramiti!'