Bombastična objava

Preokret! Ancelotti potpisao novi ugovor za Real, a zna se što to znači za Modrića

29.12.2023 u 14:30

Bionic
Reading

Vijest koja se dugo čekala stigla je iz Real Madrida. Talijanski stručnjak Carlo Ancelotti potpisao je novi ugovor i ostaje trener 'Kraljevskog kluba' do ljeta 2026 godine

Iako se donedavno činilo poprilično sigurnim kako će 64-godišnji Carlo Ancelotti u ljeto preuzeti reprezentaciju Brazila, do toga ipak neće doći. Ipak je došlo do preokreta koji su neki najavljivali...

>> Mijatović otvoreno rekao što misli o Modriću i odlasku iz Reala: To je njegov je cilj

Naime, čim je došla službena ponuda glavnog čovjeka Reala Florentino Perez, očito nije dugo razmišljao.

Kako je Real Madrid objavio na službenim klupskim kanalima, Carlo Ancelotti potpisao je novi ugovor do ljeta 2026 godine.

'U svojih pet sezona kao trener Real Madrida osvojio je 10 trofeja - dvije Lige prvaka, dva Svjetska klupska prvenstva, dva Europska superkupa, jedno prvenstvo, dva Kupa kralja i jedan Superkup Španjolske. Carlo Ancelotti jedini je trener koji je osvojio četiri Lige prvaka i koji je ostvario najviše pobjeda u povijesti ovog natjecanja (118), a također je i prvi trener koji je osvojio pet velikih europskih liga (Italija, Engleska, Francuska, Njemačka i Španjolska)', navodi između ostalog Real Madrid u svojoj objavi.

Tako se polako počela slagati križaljka za novu momčad Reala koja bi u ljeto mogla doživjeti velike promjene. Naravno, u Hrvatskoj sve zanima hoće li i dalje u Realu ostati 38-godišnji Luka Modrić, Ancelottijev miljenik i igrač bez kojeg većinu ovog što je nabrojano ne bi postigao. I svakako je Ancelotti inzistirao da Modrić produži ugovor.

Podsjetimo, Ancelotti je na klupi Real Madrida u prvom mandatu bio od 2013. do 2015. godine, a vratio se u ljeto 2021. kad je zamijenio Zinedinea Zidanea.