trzavice u madridu

Vijest da Modrić već ima novi klub šokirala Real, a onda se oglasio Kroos i sve rekao

25.12.2023 u 09:18

Bionic
Reading

Posljednjih tjedana sve se više piše u španjolskim medijima hoće li Real produžiti ugovor Toniju Kroosu

Tako izvor blizak 33-godišnjem njemačkom veznjaku Toniju Kroosu otkriva kako nije siguran želi li još jednu sezonu odraditi na Santiago Bernabeu. Razlog?

Navodno ne želi da mu se dogodi ono što se događa Luki Modriću, piše tiražna Marca.

>> Modrić bio uz Pereza i čestitao Božić kada je stigla vijest o njegovom novom klubu!

No, treba naglasiti kako je Modrić pet godina stariji od Kroosa koji u Realu igra od 2014. te ga ugovor veže do ljeta 2024. godine.

Kako se doznaje Real mu je spreman ponuditi novi ugovor, ali nije poznato na koliko bi sezona bilo produženje.

No, s druge strane poznato je kako je Kroos puto puta znao reći 'kako se želi povući na vrhuncu.'

Očito više ne želi proživljavati situaciju kao prošlog ljeta kad je u posljednji tren potpisao jednogodišnje produženje ugovora. A između redaka je i poslao poruku čelnicima da su mu mogliponuditi višegodišnji ugovor, a ne se ovako 'poigravati' s njim.

Tako je navodno na signale iz kluba kako je pravo vrijeme za još jedno produženje ugovora poručio: 'To znači da je baš pravi razlog za odlazak!' Ako je to zaista tako, to će biti novi šok za Real...

Svakako znakovita poruka sjajnog veznjaka koji je važan dio igre Reala, ali očito ima plan napustiti klub dok je važan dio udarne momčadi i s osmijehom na licu.

Tim člankom Marca je izazva pomutnju u Realu jer lako bi se moglo dogoditi da popuno drukčija momčad Kraljevskog kluba istrči na teren, bez svoja dva važna veznjaka.

Naime, također treba reći kako je Modrić u ljeto 2023. imao i drugih ponuda i to jako primamljivih iz Saudijske Arabije, ali mu je bez obzira na sve Real bio na prvom mjestu.

No, svima je jasno da će Modrić teško ostati još jednu sezonu u Realu jer više ne igra važnu ulogu, a poznato je i kako je navodno već dogovorio transfer u Saudijsku Arabiju i to na nagovor Cristiana Ronalda.

A što će napraviti Kroos, samo on zna.