Karizmatični crnogorac

Mijatović otvoreno rekao što misli o Modriću i odlasku iz Reala: To je njegov je cilj

29.12.2023 u 12:55

Bionic
Reading

Predrag Mijatović, bivši igrač te nakon toga i sportski direktor Real Madrida, dao je zanimljiv osvrt na želje vezanu za Luku Modrića

Poznato je kako legendarni crnogorski napadač Predrag Mijatović godinama prati Luku Modrića i među prvima ga je preporučio kraljevskom klubu jer je bio uvjeren da je riječ o igraču kakav se rijetko rađa.

>> Modrić bio uz Pereza i čestitao Božić kada je stigla vijest o njegovom novom klubu!

Stoga, svaka Mijatovićeva riječ o Modriću ima težinu. No, od prije je poznato kako su čelnici Reala ljetos odugovlačili s produženjem ugovora, a kakva će situacija biti u ljeto 2024. baš nitko ne zna.

Ono što se zna jest kako 38-godišnjem Modriću u ljeto ističe ugovor te kako ima nekoliko unosnih ponuda iz Saudijske Arabije i SAD-a.

No, moguća je i opcija da Real opet ponuditi Modriću, koji igra na visokoj razini, da ostane još godinu dana.

'Osobno bih volio vidjeti Modrića u Realu i 2024. godine, bez obzira na njegovu dob i razne komentare koji bi možda mogli doći nakon toga. Nas dvojica nismo razgovarali o tome, ali siguran sam da bi on želio ostati u Realu iako nije time opsjednut. On igra jer su drugi ozlijeđeni... ali nastavlja iskorištavati prednosti i igrati vrlo dobro. Da, njegov je cilj braniti boje Reala i tome teži', kazao je legendarni Mijatović za El Laguero dodavši:

'Luka je i ove godine pokazao da ima još u njemu snage. Imao je dojmljivu ponudu iz Saudijske Arabije, ali ostao je u Realu usprkos tome što je dobro znao da je strategija kluba dati priliku mladima.'

No, čak i ako su Mijatović i Modrić – koji se dugo poznaju - razgovarali o ovoj temi jasno je kako ne bi dozvolili da to dođe do medija. Ali je zato Mijatović rekao svoje mišljenje jer jako dobro zna što znači igrati u Realu i postati legenda kluba. A Modrić – koji je u Real stigao 2012. godine (odigrao je više od 500 utakmica!) - to je zaista postao.

No, s druge strane teško je ostati hladan na nemoralne ponude iz Saudijske Arabije jer spominje se iznos od 50 do 100 milijuna eura po sezoni.

Poznata je priča koju su plasirali neki mediji s arapskog govornog područja u kojoj donose ekskluzivu da je Modrić navodno već dogovorio transfer u Saudijsku Arabiju i to na nagovor Cristiana Ronalda. Očito nas čeka još luđe ljeto nego što ej bilo 2023. godine.