IGRALO SE DVA DANA

Prekinut dvoboj između Albanije i Makedonije; protiv toga svi su nemoćni

06.09.2016 u 15:07

Bionic
Reading

Kvalifikacijska utakmica za Svjetsko prvenstvo između Albanije i Makedonije nije završena u ponedjeljak i nastavila se u utorak, a na kraju je slavio domaćin 2:1

U europskim kvalifikacijama nije bila rijetkost to da su utakmice prekidane zbog huliganskih nereda, no ovoga puta uzrok prekida dvoboja visokog rizika u Skadru bili su vremenski uvjeti.

Nevrijeme praćeno jakom kišom prisililo je turskog suca Huseyina Gocekka da u 76. minuti, pri rezultatu 1:1, pošalje igrače Albanije i Makedonije u svlačionicu.

Voda je poplavila travnjak i na kraju je dogovoreno da se posljednjih 14 minuta odigra u utorak. Drugi dan je bio sretniji za domaćina koji je slavio pogotkom bivšeg napadača Rijeke Bekima Balaja dvije minute prije kraja.

Inače, Albance je u vodstvo doveo Armando Sadiku u devetoj minuti, a za goste je izjednačio u 51. Egzjan Alioski.

Dodajmo da je na tribinama stadiona u Skadru u ponedjeljak bilo dosta problema. Makedonci su provocirali Albance s tri podignuta prsta pa su se domaće pristalice željele fizički obračunati s gostima. Kako ih je u tome spriječila policija, počeli su bacati baklje prema sektoru s makedonskim navijačima. Ipak,l sve je završilo bez ozlijeđenih.