DOBRODOŠLICA

Predsjednik Srbije Nikolić ugostio Šukera: Pod velikim smo pritiskom!

06.09.2013 u 15:43

Bionic
Reading

Predsjednik Srbije Tomislav Nikolić primio je dvojicu predsjednika nogometnih saveza uoči večerašnje (petak) utakmice Srbije i Hrvatske u sklopu kvalifikacija za SP - Tomislava Karadžića i Davora Šukera...

Srbijanski mediji prenose da je susret protekao u dobrom raspoloženju, nakon kojeg je predsjednik Srbije Nikolić izjavio da očekuje poštenu i kvalitetnu utakmicu, koja će samo biti uvertira za buduće sportske događaje da se odigravaju u miru i bez incidenata.

Bivši reprezentativac Hrvatske Šuker podupire takav stav, te je uvjeren da će bilo kakav incident jako skupo koštati oba saveza.

'Pod velikim smo pritiskom UEFA-e i FIFA-e i moramo biti oprezni. Zamolio bih ljude koji ne žele biti dio spektakla da ostanu kod kuće ili da gledaju utakmicu iz nekog kafića. Nogomet je svjetski biznis i vrijeme je da se i mi tome priključimo', veli Šuker te nastavlja:

'Vjerujem u prijatelja Karadžića i glavnog tajnika Lakovića da su učinili sve da sve prođe u najboljem redu. Zahvaljujem isto tako i policijama obiju država. Ukoliko ipak dođe do manjih incidenata, pojedince treba kazniti! Ovi susreti bi trebali biti uvertira za zajedničku ligu jednog dana', zaključio je Šuker.