DRAMATIČNO U MILANU

Predsjednik Rijeke svojim je izjavama oduševio igrače; je li Kek pretjerao?

29.09.2017 u 15:03

Bionic
Reading

Iako je trener Rijeke Matjaž Kek bio iznimno nezadovoljan nakon nesretno izgubljene utakmice na gostovanju kod Milana (3:2), predsjednik kluba Damir Mišković nije skrivao zadovoljstvo. Nema sumnje kako je Mišković svojim izjavama oduševio utučene igrače

Temperamentni Slovenac Matjaž Kek je za primljeni treći gol optužio svoje igrače koji su, kako je rekao, 'djelovali prestrašeno na terenu'.

Dodao je još bez dlake na jeziku:

'Osjećam da neki igrači ne mogu pratiti ovaj ritam ili nemaju želje te nisu spremni dati sve od sebe. Tu je i problem psihe, a nogomet to sve vraća. Jednom vas sreća može poljubiti, ali ovakvi primljeni golovi u sudačkoj nadoknadi više nisu slučajni.'

Za razliku od Keka - koji je prema mišljenju nekih pretjerao - Damir Mišković nije skrivao zadovoljstvo nakon utakmice na San Siru.

'Skoro sam pogodio rezultat, bio sam blizu kod 2:2', rekao je u šali Damir Mišković nakon utakmice na San Siru, prenosi klupska internetska stranica.

'Mogu reći da su igrači dali sve od sebe, odigrali su jako dobro protiv kvalitetne ekipe kao što je Milan. Ne da se nismo osramotili, nego smo pokazali da je Rijeka ekipa koja natjecateljski može parirati jednoj momčadi iz talijanske lige. Veći dio utakmice igrali smo presing na njihovoj polovici, ni Milan se nije nadao da ćemo pružiti ovakav otpor', rekao je predsjednik Rijeke.

I tu nije stao. Još je dodao:

'Kod golova Milana kvaliteta pojedinaca je izašla na vidjelo. Ipak, mi smo se borili do zadnjeg trenutka. Krepat', ma ne molat'! Uspjeli smo se vratiti u utakmicu, puno ekipa bi odustalo kod 0:2', dodao je Mišković kojem očito nije padalo na pamet prozivati igrače kao što je to napravio bijesni Kek.

'Igrači su pokazali ono što smo htjeli. Rezultat nas nije pomazio, ali ja sam prezadovoljan. Puljić i Pavičić su odigrali više nego dobro, rekao bih čak fantastično. Puljić se borio s tri stopera Milana koji zajedno vrijede sto milijuna eura. Da ne govorim o njegovoj borbi i trci. Pavičić je bio odličan. Ostali su već dio ekipe i pokazali su u više navrata koliko mogu.'

  • +11
Europska liga, skupina D: Milan - Rijeka Izvor: Reuters / Autor: STEFANO RELLANDINI