NA KRCATOM GRADSKOM VRTU

Predsjednica Kolinda Grabar-Kitarović bodrila hrvatsku nogometnu reprezentaciju do nove pobjede

08.06.2019 u 15:45

Bionic
Reading

U Osijeku na utakmici Hrvatske i Walesa u sklopu kvalifikacija za Euro 2020., na rasprodanom stadionu Gradski vrt, bila je i predsjednica RH Kolinda Grabar-Kitarović. Po paklenoj vrućini Hrvatska je upisala pobjedu 2:1 te ja tako osvojila nova važna tri boda

Hrvatska predsjednica Kolinda Grabar-Kitarović poznata je kao osoba koja voli sport te redovito pohodi velika sportska događanja kada joj to obveze dopuštaju. Ponajviše se je može vidjeti kada igraju hrvatski rukometaši i nogometaši.

I preko službenog Facebook profila često je slala poruke potpore našim najboljim sportašima, a nikoga nije začudilo kada se u subotu pojavila na tribinama Gradskog vrta u Osijeku gdje je kao uvijek žustro bodrila Dalićeve izabranike predvođene kapetanom Lukom Modrićem.

>>> Hrvatska protiv Walesa upisala važnu pobjedu; paklena vrućina i dramatična završnica obilježili okršaj u Osijeku

Iako je Hrvatska imala sigurno vodstvo od 2:0 već u 48. minuti na koncu je zadnjih 15-ak minuta utakmice viđena nova drama. Velšani su u 77. minuti zabili gol, a u samoj završnici imali su nekoliko izglednih prilika za izjednačenje.

Zbog nogometa i cijeli svijet zapamtio je hrvatsku predsjednicu. Svi se dobro sjećaju kada je prisustovala Svjetskom prvenstvu u Rusiji pa tako i samom finalu između naše reprezentacije s Francuskom.

Nakon susreta u kojem su slavili Francuzi naša predsjednica bila je na terenu na dodjeli medalja. Nije joj smetala ni jaka kiša, a svakog sudionika finala je zagrlila. Nešto što se ne može zaboraviti.

Kolinda Grabar-Kitarović u društvu supruga na utakmici Hrvatska - Wales Izvor: Pixsell / Autor: Davor Javorovic/PIXSELL
  • +19
Kvalifikacije za Europsko prvenstvo 2020., skupina E, 3. kolo, Hrvatska - Wales Izvor: Pixsell / Autor: Goran Stanzl/PIXSELL
  • +21
Navijači na utakmici Hrvatska - Wales Izvor: Pixsell / Autor: Goran Stanzl/PIXSELL