tema u madridu

Predrag Mijatović o Mbappeu i dolasku u Real; njegove riječi su mnoge iznenadile

19.02.2024 u 15:00

Bionic
Reading

Nakon što je velik dio španjolskih medija objavio kako je Kylian Mbappe novi igrač Reala zanimljivo je bilo čuti što o tome misli igračka legenda kluba Predrag Mijatović

Za Carrusel Deportivo legendarni crnogorski napadač Predrag Mijatović dotakao se dolaska Kyliana Mbappea u Real Madrid.

>> Mbappe potpisao za Real! Objavljeni detalji ugovora, a poznato je i kolika mu je plaća

Koju će ulogu imati u prvih 11 Reala i tko će zbog njega ispasti iz momčadi, Mijatović je hladno rekao:

'Zašto bi netko morao otići iz kluba ako on dođe? Možete zadržati sve igrače bez ikakvih problema. Pa navijači, treneri i svi ljudi koji rade u klubu moraju shvatiti da je u momčadi koju čini od 25 ili 27 igrača, svatko od njih važan i da će svatko imati kad-tad vodeću ulogu', kazao je Mijatović koji je nakon igračke karijere (za Real je igrao od 1996. do 1999 , op.a.) jedno vrijeme radio i kao sportski direktor Reala što znači da je bio zadužen za pojačanja i slaganje momčadi.

Još je na tu temu dodao:

'Stari dani nogometa, u kojem je bilo samo 11 startera, a ostali su bili stalno na klupi, su iza nas. Sad, tko god dolazi u klub, bez obzira radi li se o Mbappeu ili nekome manje velikom, moraju shvatiti da je Real Madrid iznad svakog igrača. On prvo mora doći, a ako se ne osjećaš ugodno i ne možeš izdržati pritisak, onda tražiš da odeš i nema problema', dodao je u svom stilu 55-godišnji Mijatović.

Njegove riječi su mnoge iznenadile jer ipak je u pitanju jedan od najboljih igrača na svijetu.

Standings provided by Sofascore