MBAPPE NIJE JEDINI

Samo bi se čudo trebalo dogoditi da Modrić ostane u Realu; Perez je krenuo 'oštro'

17.02.2024 u 08:18

Bionic
Reading

Kapetan hrvatske nogometne reprezentacije, 38-godišnji Luka Modrić, prema svemu sudeći provodi posljednje mjesece kao igrač madridskog Reala. Nažalost, jer još uvijek je igrački vrlo moćan, no trener Ancelotti ga je izigrao, a minutažu koju mu je obećao - mu ne daje. Osim toga, Florentino Perez dodatno investira u momčad

Predsjednik Real Madrida Florentino Perez stvara nove Galacticose. Prethodnih godina ovaj nogometni fanatik doveo je najbolje mlade igrače i tako je zamijenio velike zvijezde koje su napuštale klub, a od ljeta bi madridski velikan mogao biti jači za dva ponajbolja igrača svijeta.

Odavno je poznato da Kraljevi žele dovesti Kyliana Mbappéa. Postoji obostrana želja za suradnju i Real ima apsolutno najveće izglede dovesti francusku zvijezdu u svoje redove.

Ipak, Cadena SER donosi informaciju da Mbappé nije jedina zvijezda kojeg Perez želi u klubu. Oni navode da je na popisu i čudesni napadač Manchester Cityja Erling Haaland.

Norvežanin je tek u svojoj drugoj sezoni u Premier ligi. Već je osvojio sve što je mogao s Građanima i u Madridu vjeruju da bi se idealno uklopio u momčad Carla Ancelottija s Mbappéom i ostalom ekipom.

Cadena SER dodaje:

'Možda zvuči nestvarno, ali ako postoji klub koji može izvesti ovako nešto, to je Real Madrid. Ideja o Haalandu nije samo priča, ali Mbappé je svakako primarni cilj'.

Isti izvor tvrdi kako je Perez zbog Haalanda proteklog ljeta odlučio prepustiti Harryja Kanea Bayernu.

'Carlo Ancelotti je tražio da mu dođe Kane. Međutim, klub mu je priopći da se njegov potpis i dužina ugovora ne mogu poklopiti s planovima o dovođenju Haalanda. Perez smatra da se Kane i Haaland ne bi uklopili, ali Mbappé i Haaland su druga priča. Zbog toga je propala mogućnost dovođenja Engleza'.

Haaland je ugovorom za City vezan do 2027. godine. Djeluje malo nerealno da bi i on mogao doći sljedećeg ljeta, ali ako netko može napraviti takvo čudo je Florentino Perez.

Kraljevi već sada imaju spektakularnu momčad. Dolaskom Mbappéa i Haalanda ne bi im bilo ravnih i pitanje je samo da li bi ih itko mogao zaustaviti.

'Devetka' od odlaska Karima Benzeme je ostala upražnjena. Svi su pomislili kako se ona čuva za mladog Brazilca Endricka, no po svemu sudeći, Perez ju je ostavio Erlingu Haalandu.

Isto tako, Mbappéu bi, kako navodi ovaj španjolski medij, trebao pripasti dres s brojem 10 kojeg je dosad nosio Luka Modrić, a kojeg - dakle, više nećemo gledati u Realovom dresu.