EVO KAKO POMOĆI

Predivna maksimirska priča: Bolesna djevojčica Antonija upoznala svog idola

21.07.2023 u 20:41

Bionic
Reading

Veliko iznenađenje i suze radosnice mogle su se vidjeti danas na licu 15-godišnje Antonije Bošnjak kojoj se ispunila velika želja - došla je na stadion Maksimir u Zagrebu i upoznala svog najdražeg nogometaša, Dominika Livakovića.

Index je prošli tjedan objavio priču o Antoniji iz Branjinog Vrha pored Belog Manastira, velikoj obožavateljici Dinama, koja već gotovo dvije godine boluje od leukemije, a njezina borba još nije gotova. Antonijini roditelji Željko i Ksenija Bošnjak ispričali su tim povodom kako izgleda borba koja ih je psihički i materijalno iscrpila.

Nakon što je priča o Antoniji izašla u javnost, javila se Dinamova Zaklada Nema predaje kako bi Antoniji priredila niz iznenađenja, poklona, ali i ispunila najveću želju.

Tako su danas Antoniji i njezinim roditeljima priredili dan za pamćenje. Naime, Zaklada im je omogućila avionske karte iz Osijeka u Zagreb, hotelski smještaj, ručak, obilazak Zoološkog vrta i ono najvažnije - obilazak stadiona Maksimir te stručnog stožera Dinama i njegovih igrača koji su u to vrijeme bili na treningu.

U prvom dijelu susreta obitelj su dočekali predstavnici Dinama i Zaklade Nema predaje - član Uprave GNK Dinamo i član Upravnog odbora zaklade Darko Podnar, predsjednica Upravnog odbora zaklade Iva Cigrovskij i član Upravnog odbora zaklade Ivan Kelava, kako bi izvršili donaciju za Antoniju kojoj su klub i zaklada odlučili pomoći uz novčanu donaciju za liječenje u iznosu od 10 tisuća eura. Uz potpis ugovora o donaciji, klub im je poklonio godišnje ulaznice za utakmice Dinama u ovoj sezoni, a poseban poklon bio je dres Dominika Livakovića.

Antonija Bošnjak je za Index.hr ispričala kako je, gledajući trening, u jednom trenutku vidjela da joj se približava Dominik Livaković i poklanja joj svoje rukavice. Imao je jednu jako važnu poruku za nju.

  • +11
Bolesna djevojčica Antonija Bošnjak posjetila GNK Dinamo Izvor: Pixsell / Autor: Marko Prpic/PIXSELL

“Bila sam jako sretna čim sam vidjela igrače na terenu, a tek kada je Dominik Livaković krenuo prema meni i kada mi je dao rukavice i pozdravio me, rasplakala sam se od sreće i bila sam presretna. Rekao mi je da ostanem hrabra i da nikad ne odustanem. U Zagrebu nam je stvarno odlično, lijepo su nas ugostili, ma sve je super, presretna sam”, kazala nam je Antonija.

Više o ovoj divnoj priči punoj lJubavi pročitakte OVDJE

Evo kako možete pomoći Antoniji:

Žiro račun: HR2323400093113539571

ANTONIJA BOŠNJAK, Stjepana Radića 5, 31301 Branjin Vrh