KRAJ ERE U HSV-u

Pred Petrićem tužna subota - oprašta se od Hamburga

27.04.2012 u 15:06

Bionic
Reading

Bliži se kraj sezone, bliži se trenutak rastanka Mladena Petrića od uglednog HSV-a. Iako je često bio u toplo-hladnim odnosima s čelnicima kluba, Petrić je bio miljenik navijača, pa će mu subotnji dvoboj s Mainzom biti i posljednji u Hamburgu, kao svojem gradu i klubu

'Bit će to vrlo emocionalan dan. Čekam da vidim svoju reakciju',  rekao je hrvatski nogometaš Mladen Petrić za Hamburger Morgenpost uoči posljednje utakmice za HSV na domaćem terenu.

HSV u subotu u 33. kolu Bundeslige dočekuje Mainz, a to će biti prilika da se 31-godišnji Petrić oprosti od navijača čiji je miljenik bio otkad je prije četiri godine došao iz Borussije Dortmund. Na kraju ove sezone mu istječe ugovor, novi neće potpisati, a gdje će nastaviti karijeru, još nije objavio.

'Moguć je i ostanak u Bundesligi. Ali još uvijek nisam odlučio što ću', kazao je Petrić, a Morgenpost dodaje da povremeni hrvatski reprezentativac ima ponude i iz Španjolske, Engleske, Italije i SAD-a.

'Odlazak iz HSV-a me čini tužnim. Ovdje sam stekao prijatelje i proživio prekrasne trenutke. Iako nije bilo trofeja, pozitivne stvari ukupno ipak pretežu ', dodao je Petrić koji bi volio biti strijelac na oproštaju.

'No, glavni cilj su tri boda, to je važnije od svega'.