NAJBOLJI IGRAČ

Pranjić zablistao na turniru 'Četiri kafića'

26.12.2013 u 21:54

Bionic
Reading

Pobjednik tradicionalnog splitskog malonogometnog turnira 'Četiri kafića-Memorijal Dino Petrinović' je momčad Kaurija koja je večeras u velikoj dvorani na Gripama pred oko 4.000 gledatelja u finalu pobjedila ekipu Tempere s 3-2.

Za najboljeg igrača, po izboru novinara, proglašen je Danije Pranjić koji je nastupao za pobjedničku momčad Kaurija, a s pet postignutih zgoditaka hajdukovac Jean Kouassi, koji je igrao za Temperu, nabolji je strijelac turnira. Za najboljeg je golmana proglašen je Božo Radošević koji je nastupao za momčad Tempere.

U polufinalu je momčad Tempere pobjedila Tropica s 6-4, dok je Kauri eliminirala Vanillu s 8-7.Ovo je bio 12. po redu turnir „Četiri kafića-Memorijal Dino Petrinović, a prihod od prodatih ulaznica namjenjen je rehabilitacijskom centru „Mir“ u Rudinama.

Inače, finalna je utakmica igrana loptom "brazuka" kakvom će se igrati utakmice Svjetskog nogometnog prevenstva 2014. godine u Brazilu, a uoči finala i u poluvremenu publiku su zabavljale tri brazilske plesačice plešući sambu. Publiku je također zabavljao i mladić odjeven u maskotu Fuleco koja je službena maskota SP-a u Brazilu.

Na ovogodišnjem splitskom malonogometnom truniru "Četiri kafića“, nastupili su brojni aktualni i bivši nogometaši - Danijel Pranjić, Ivan Perišić, Mario Maloča, Ante Rebić, Jean Kouassi, Marko Livaja, Ivica Križanac, Robert Jarni, Ivica Vastić, Vedran Runje i Ivica Mornar.