rummenigge se oglasio

Ivan Perišić ipak ima razloga za zabrinutost? U Bayernu još uvijek ne znaju što će s hrvatskim reprezentativcem

13.04.2020 u 11:14

Bionic
Reading

Hrvatski nogometni reprezentativac Ivan Perišić, zajedno sa suigračima iz minhenskog Bayerna vratio se treninzima, ali još uvijek nije definirano kada će se nastaviti natjecanje u Bundesligi. Baš kao što nije ni definiran Perišićev status u Bayernu, odnosno hoće li na kraju sezone ostati u Njemačkoj ili će se vratiti u redove milanskog Intera

Hrvatskom nogometnom reprezentativcu, 31-godišnjem Ivanu Perišiću na kraju sezone završava posudba u Bayernu, u koji je stigao iz milanskog Intera. Nijemci su ga za ovaj period platili pet milijuna eura, a za konačni otkup trebali bi dodati još 20 milijuna eura.

Iako se prije dva tjedna tvrdilo kako će bavarski klub pokušati otkupiti ugovor, jer je hrvatski reprezentativac, vjerovalo se, ispunio kriterije, bez obzira na to što ga je u klub doveo sada već bivši trener Niko Kovač.

Podsjetimo, Ivan Perišić od dolaska u Bayern, a bilo je to sredinom kolovoza prošle godine, zaigrao je u 22 službene utakmice te je zabio pet golova.

Međutim, prema izjavi Karla-Heinza Rummeniggea, izvršnog direktora kluba, o statusu i mogućem finaliziranju posla oko Ivana Perišića, zasad nije bilo ni riječi.

'Još uvijek nismo razgovarali o tome. Imamo klauzulu i znamo do kad traje njegov ugovor, a konačnu odluku, odnosno hoćemo li ga otkupiti ili ne, donijet ćemo do kraja svibnja', objasnio je Rummenigge.