ključne utakmice

Poznati su svi četvrtfinalni parovi košarkaškog turnira u Tokiju; NBA zvijezde imaju najteži posao, a Sloveniji i Dončiću je pobjedom nad Španjoskom otvoren put do medalje

  • V.R./Hina
  • Zadnja izmjena 01.08.2021 14:18
  • Objavljeno 01.08.2021 u 14:17
Bionic
Reading

Američki košarkaši će u u četvrtfinalu igrati protiv Španjolske, a Slovenija će u prvom olimpijskom nastupu put prema borbi za odličja tražiti protiv Njemačke, odlučeno je ždrijebom kojim su prvi put u povijesti određeni parovi nokaut faze košarkaškog turnira

U preostala dva četvrtfinala sastat će se Francuska - Italija i Australija - Argentina.

Četvrtfinalne utakmice turnira košarkaša su na rasporedu u utorak, 3. kolovoza, a pobjednici će se dva dana poslije boriti za mjesto u finalu.

U polufinalu pobjednik dvoboja Francuska - Italija ide na boljeg iz para Slovenija - Njemačka, a s druge strane ždrijeba su SAD - Španjolska i Australija - Argentina. Tako se Luki Dončiću i Sloveniji otvara put do olimpijske medalje, a selekcija s NBA zvijezdama ima najteži mogući posao.

Poraženi polufinalisti će se u subotu, 7. kolovoza, u 4.30 sati po srednjoeuropskom vremenu, boriti za brončano odličje, a utakmica za naslov olimpijskog pobjednika je istoga dana u 13 sati.

Sažeci Hrvatske nogometne lige

Pratite nas na društvenim mrežama

Najbitnije od bitnog

Newsletter tportala donosi tjedni pregled najbitnijih vijesti

tportal