KRENUO ČETVRTI KRUG

Poznati pohitali kupiti dionice Splita

29.11.2012 u 16:36

Bionic
Reading

U četvrtak ujutro je započeo četvrti krug privatizacije Košarkaškog kluba Split u kojem pravo na kupnju dionica imaju svi zainteresirani. Među prvima su mogućnost iskoristila četvorica poznatih Splićana

Košarkaški Klub Split najbolja je europska košarkaška momčad u 20. stoljeću, no već neko vrijeme ne postiže rezultate koji odgovaraju renomeu. Razlog je prvenstveno financijska kriza koja je zahvatila klub, no svjetlo na kraju tunela se nazire.

Splićani su krenuli u privatizaciju, a u četvrtak je započeo četvrti krug u kojem dionice po cijeni od 250 kuna mogu kupiti svi zainteresirani. I prvi su tu mogućnost iskoristila četvorica poznatih Splićana, Joško Vlašić, Stipe Božić, Robert Pauletić i Vinko Bajrović, koji su dionice kupili u novootvorenoj poslovnici banke Hypo, u trofejnom salonu na splitskim Gripama.

Poslovnica će radnim danom raditi od 9 do 14 sati, a četvrti krug prodaje dionica traje sve do 20. prosinca. Kako bi privukli što više navijača da kupe dionice, iz kluba su se potrudili i ponudili im jedinstvenu prigodu da se fotografiraju s trofejem prvaka Europe.