NEMA VIŠE DVOJBI

Poznata budućnost Ante Rebića; čovjek zbog kojeg je izigran Zvonimir Boban odlučio o sudbini hrvatskog reprezentativca

07.07.2020 u 11:26

Bionic
Reading

Trajni transfer Ante Rebića iz Eintrachta u Milan priča je koja dugo traje, ali po svemu sudeći hrvastski reprezentativac ostat će na San Siru

Dolazak hrvatskog napadača na posudbu u posrnulog velikana pokazao se kao pogodak, i za Rebića i za milanski klub, a Talijani bi rado otkupili njegov ugovor. I Zvonimir Boban želio je da naš golgeter ostane u Milanu, a nakon što je bio prisiljen otići iz talijanskog velikana Rebićev status nije se promijenio.

Naime, talijanski mediji raspisali su se da je i Ralf Rangnick, novi trener i sportski direktor, koji sada odlučuje o svemu vezano uz momčad, također oduševljen s Hrvatom i da je dao zeleno svjetlo za njegov transfer.

Koliko će biti odšteta nije poznato, pandemija koronavirusa smanjila je vrijednost igrača, oslabila kupovnu moć klubova, ali taj iznos bi mogao biti između 15 i 20 milijuna eura.

  • +11
Hrvatski nogometaš Ante Rebić Izvor: EPA / Autor: MATTEO BAZZI

Što se tiče plaće hrvatskog napadača ona bi čak mogla iznositi tri milijuna eura, što je čak pola 'milje' više od limita na koji su se odlučili u klubu. Milanova uprava ograničila je za sljedeću sezonu primanja svojih zvijezda na maksimalno 2,5 milijuna eura i jedino će golman Gianluigi Donnarumma primati puno veći iznos. A od sljedeće sezone najvjerojatnije i Ante Rebić.