FACE NA TRIBINAMA

Poznata akcijska zvijezda s prelijepom suprugom gledala Čilića

09.09.2014 u 09:40

Bionic
Reading

Finalni meč Marina Čilića i Keija Nishikorija uživo je promatrao velik broj osoba iz šoubiznisa, ali jedna faca posebno se isticala

Čilićevu tenisku rapsodiju na glavnom terenu u New Yorku promatrao je i jedan od najpoznatijih akcijskih junaka, Bruce Willis.

Popularni holivudski glumac (59), koji je snimio na desetke filmova, ali je najviše upamćen po filmskom serijalu 'Umri muški', na US Openu se pojavio u društvu svoje 23 godine mlađe supruge Emme Heming, inače modela i glumice.

I dok smo Brucea Willisa uvijek gledali na filmskom platnu u dramatičnim izdanjima, u teniskom meču to nije bio slučaj. Glavni glumac na terenu, Marin Čilić, izvrsnom je igrom 'ubio' bilo kakvu dramu.


Osim Willisa u Čilićevom briljantnom nastupu uživali su glumac Robert Redford, Peter Sarsgaard i Michael J. Fox. Glumac Liev Schreiber je finale pratio u društvu sina Samuela, dok je 'prijatelj' David Schwimmer bio u društvu svojih prijatelja.

Među brojnim ljubiteljima tenisa našli su se i model i glumica Olivia Munn, poznata američka manekenka Christie Brinkley, bivša tenisačica Anna Kournikova, milijarder Bill Gates, NBA košarkaš Tony Parker, jedan od najpoznatijih vozača NASCAR-a Jeff Gordon, legendarni francuski nogometaš Thierry Henry, koji sada igra za New York Red Bulls...

Finale nije propustila niti princeza Eugenija, kćer vojvotkinje od Yorka Sarah Ferguson.