PRIJE LIGE PRVAKA

Povratak Građana; tri velika razloga za strah u Barceloni!

07.02.2014 u 13:10

Bionic
Reading

Manje od dva tjedna odvaja nas od novih spektakala u Ligi prvaka, a dobre vijesti došle su za 'plavi' dio Manchestera. Čini se kako će Građani moći računati na tri dosad ozlijeđena, a možda i najvažnija igrača kada se budu ogledali protiv Barcelone

Nakon nedavnog poraza kod kuće protiv Chelsea 1:0, jasno se vidjelo koliko su Cityju nedostajali prije svih Fernandinho i Aguero, ali i Nasri, tri igrača koji nisu mogli zaigrati u tom dvoboju redom radi ozljeda. Za svu se trojicu mislilo kako neće biti na raspolaganju treneru Pellegriniju niti u dvobojima protiv Barcelone, ali kako javlja Goal.com, moglo bi se dogoditi da sva trojica zaigraju već u prvom dvoboju.

Sergio Aguero počeo je lagano trenirati ovoga tjedna i pretpostavlja se da će biti u punom pogonu za finale Liga kupa protiv Sunderlanda, koje se igra 2. ožujka. Potpuno je izvjesno da će igrati uzvratni susret, a za prvi bi mogao ući s klupe.

Chelsea je pobijedio City 1:0 pogotkom Ivanovića

Još je bolja situacija kod Samira Nasrija, koji je pretrpio ozljedu koljena u utakmici protiv Newcastlea prije mjesec dana. Ovoga se tjedna drastično prije pretpostavljenog vremena vratio treningu, pa će vrlo vjerojatno biti spreman za prvu utakmicu, slično kao i veznjak Fernandinho, koji se ove godine pokazao kao ključna karika sredine terena.

Prva utakmica protiv Barcelone na rasporedu je 18. veljače u Manchesteru, dok će se uzvrat odigrati 12. ožujka, na stadionu Camp Nou.