košarica psg-u

Potez predsjednika Napolija ostavio je bez teksta sve koji prate nogomet

25.01.2019 u 16:29

Bionic
Reading

Brazilac Allan, koji je od 2012. godine igrač u talijanskoj Serie A, a sada već četvrtu sezonu igrač Napolija, bio je velika želja PSG-a. No, stopiran je taj transfer, ali i Senegalca Koulibalyja, a oba transfera donijela bi Napoliju preko 200 milijuna eura

Brazilski veznjak Allan, prema napisima talijanskih medija već je trebao postati stanovnik Pariza, jer PSG je već spakirao ponudu tešku 100 milijuna eura, a koja je trebala smekšati čelnike Napolija.

Međutim, predsjednik talijanskog kluba De Laurentiis stopirao je transfer.

'Jedino što znam jest da Allan ostaje, važan nam je igrač i bit će još važniji u drugom dijelu sezone. Nije teško raditi sa Allanom, sve je jasno, on je dio Napolija i nećemo ga pustiti', izjavio je trener Carlo Ancelotti najavljujući subotnji ogled s Milanom.

'Ako ponuda ne zadovolji klub, ništa se neće promijeniti. Da bismo prihvatili ponudu, moraju se ispuniti neki uvjeti, igrač je toga svjestan i ne stvara nikakav problem oko cijele situacije. Predsjednik Aurelio De Laurentiis ne želi prodavati igrače', zaključio je Ancelotti.

Predsjednik Napolija Aurelio De Laurentiis prije par dana za talijanske je medije potvrdio i da je odbio prodati Kalidoua Koulibalyja.

Ovaj sjajni stoper je već duže vremena na meti nekoliko najvećih evropskih klubova, a De Laurentiis je priznao da je nedavno odbijena ponuda teška 105 milijuna eura.

Da je ponuda prihvaćena, 27-godišnji Senegalac bi postao najskuplje plaćeni defanzivac u povijesti nogometa, jer ni jedan defanzivac nije se priblčižio iznosu od 100 milijuna eura.

Trenutni rekorder je Virgil van Dijk, koji je iz Southamptona prešao u Liverpool za 78,8 milijuna eura.

Naravno, sve to može samo razveseliti trenera Ancelottija, koji je s Napolijem na drugom mjestu, devet bodova iza vodećeg Juventusa, ali i sa sedam bodova ispred Intera.