'as' ih nije štedio

Posve je jasno što misle o klasi Luke Modrića nakon ove usporedbe s Iscom i Lukom Jovićem: A onda je ušao još gori od njega!

10.11.2020 u 12:32

Bionic
Reading

Madridski Real nikako da uhvati ritam s početka sezone. Jer iako su 'kraljevi' slavili i u El Clasicu protiv Barcelone, potom i svladali Inter u Ligi prvaka, navijači Reala još su pod dojmom poraza od Cadiza i Šahtara, a posebno nakon 1:4 poraza od Valencije ove nedjelje

Madridski Real uvijek je top-tema španjolskih medija, a posebno ako 'kraljevima' ne ide dobro.

Tako je i sada, jer u posljednjih sedam utakmica, Real je upisao tri pobjede, remi i tri poraza.

Naravno, odmah se sve analizira do najsitnijeg detalja, pa su tako novinari AS-a ovog puta posebnu pažnju posvetili očajnom dvojcu Isco - Luka Jović, oslovivši tekst 'Promjene kao samoubojstvo Zinedinea Zidanea', a pri tom su spomenuli i našeg Luku Modrića.

'Nogometaš koji je stigao iz Malage (op.a. autor teksta misli na Isca) tjelesno je jako loš, a i brojke to potvrđuju: on je uvjerio Zidanea da mu pruži priliku i zbog svojih defenzivnih karakteristika, ali protiv Valencije nije imao 'noge' čak ni za to, jer oduzeo je tek jednu loptu. Dok je Modrić, koji ima 35 godina, oduzeo devet. Trener Reala je Iscovu agoniju produžio do 83. minute, a onda ga je poslao na klupu, uvevši nekog još lošijeg od njega: Luku Jovića', piše AS.

  • +11
FC Valencia - Real Madrid, 8.11.2020. Izvor: EPA / Autor: Kai Foersterling

Srpski je reprezentativac spomenut i u završnici teksta, kada je analiziran njegov učinak u Ligi prvaka, u porazu od Šahtara:

'Kada se činilo da bi se Srbin konačno mogao ukrcati u 'bijeli vlak', i to golovima, bio je to jedan vidljivi fijasko. Imao je jednu odličnu priliku, ali on ju je potrošio na udarac - ramenom. U 59. minutu, dok se Real mučio protiv očajnog ukrajinske momčadi, Zidaneu je prekipjelo i pozvao je s klupe Viniciusa Juniora. Jović je tako potrošio minimalni kredit koji je imao, a u Mönchengladbachu je već bio kažnjen. Ali, to vam je nogomet. Kada se završi reprezentativna pauza, Luka Jović bi mogao opet biti starter i protiv dobrog Villarreala jer Benzemu muči ozljeda', zaključuje se u tekstu španjolskog sportskog dnevnika.