kakav peh poljakinje

Postala je prva žena s tri uzastopna olimpijska zlata, ali sada se sama 'zeznula' radeći policijski posao; loveći lopova završila na operacijskom stolu

11.06.2022 u 08:18

Bionic
Reading

Trostruka olimpijska pobjednica u bacanju kladiva Anita Wlodarczyk mora na operaciju nakon što se ozlijedila dok je uhvatila lopova koji je pokušao provaliti u njezin automobil.

Poljakinja Wlodarczyk je prošle godine postala prva žena koja je tri puta zaredom postala olimpijska pobjednica osvojivši zlato na OI u Tokiju. Također je prva žena koja je kladivo bacila dalje od 80 m i svjetska rekorderka s hicem od 82.98 m.

'Samo sam uhvatila lopova i predala ga policiji', napisala je Wlodarczyk u objavi na Instagramu uz koju je stavila i fotografiju automobila s tragovima ogrebotina.

'Nažalost, to sam platila ozljedom mišića. Ozljeda dijagnosticirana. Operacija u ponedjeljak', dodala je 36-godišnja Wlodarczyk.

'Hvala poljskoj policiji na vašoj brzoj intervenciji. Nakon karijere mislim da ću se boriti u MMA-u ili UFC-u kao naša prvakinja Joanna Jedrzejczyk jer je počinitelj ozlijeđen...'.

Ona će se pokušati što prije oporaviti prije Svjetskog prvenstva koje se u srpnju održava u Oregonu gdje bi mogla osvojiti svoj peti naslov svjetske prvakinje.