BRZA REAKCIJA

Portugalci poludjeli zbog šokantnih optužbi; tužit će Ćiru Blaževića

25.06.2016 u 10:51

Bionic
Reading

Miroslav Blažević navukao je na sebe bijes portugalske javnosti, jer ih je optužio za kupovanje utakmice. Nisu mu ostali dužni

Uoči utakmice osmine finala između Hrvatske i Portugala legendarni Ćiro dao je intervju u kojem je iznio neke šokantne detalje.

'Ma jeb. vas Portugal, baš me briga za njih. S kim god da igraju, uvijek navijam protiv njih iz osobnih razloga. Portugalci kupuju utakmice. Vodio sam Dinamo 1982. godine protiv Sportinga i tada su kupili utakmicu, zatim su u doigravanju za Euro 2009. godine kupili utakmicu protiv BiH. Tada sam bio izbornik 'Zmajeva'. To što pričam je istina. Neće me možda uhititi? Ako imaju obraza, nek dođu i kažu mi u lice da nisu kupili', kazao je Blažević.

Na reakciju iz Portugala nije trebalo dugo čekati. Priopćenjem su se oglasili iz prozvanog Sportinga iz Lisabona.

U njemu su Portugalci odbacili optužbe i poručili kako to njihov klub nikada nije radio u 110 godina postojanja. Također, Sporting će kazneno prijaviti Blaževića, jer smatra da su te optužbe nedopustive i uvredljive, a portugalski klub dodao je kako je solidaran s portugalskim savezom zbog neprihvatljivih i neutemeljenih optužbi.

'Gospodin Blažević je pun mržnje i vrlo je prkosan čovjek. Da ima ikakav utjecaj, s njegovim iskustvom, sigurno bi pomagao Hrvatskoj u pripremama za utakmicu s Portugalom, no čini se da ga nema', piše na kraju priopćenja.