TRENER BEZ MIlOSTI

Poput Brozovića: Briljantni dribler potjeran na tribine!

21.09.2016 u 16:46

Bionic
Reading

Hatem Ben Arfa možda je prošle sezone u dresu Nice oduševljavao svojim driblinzima i golovima, no prelazak u PSG ovog ljeta mogao bi požaliti, jer ga je Unai Emery potpuno udaljio iz momčadi...

Francuski 29-godišnji ofenzivni veznjak imao je loših epizoda u svojoj karijeri u dresu Newcastlea i Hulla, no činilo se da je živnuo nakon što se prošle sezone u dresu Nice vratio u Le Championnat.

Ben Arfa je zabio 17 golova i oduševljavao svojim driblinzima, a Nicu je doveo do mjesta koje vodi u Europsku ligu, u kojoj igra ove sezone. No, Hatem nije ostao u klubu već je prešao ovog ljeta u PSG, a to je čini se bila kriva odluka.

Naime, trener Unai Emery nakon četiri uvodne utakmice sezone odlučio ga je udaljiti iz momčadi i poput De Boera u slučaju Brozović, smjestiti svoju zvijezdu visoko na tribine.

Francuski mediji nagađaju što je razlog takvog poteza i tvrde da se najvjerojatnije radi o nedovoljnom zalaganju na treninzima.

'Koristim u ekipi igrače za koje mislim da su najbolji izbor za utakmicu,' kratko se Emery osvrnuo na Ben Arfu koji je i protiv Dijona ovog utorka sjedio na tribinama.

Pred Hatemom je sada pokušati napornim radom pridobiti povjerenje trenera u nastavku sezone, nešto što čeka i Brozovića u Interu...