RIJEČ TRENERA

Ponosni Jakirović: Nekome je fetiš podcjenjivanje Petkovića...

07.03.2024 u 23:57

Bionic
Reading

'Željeli smo pozitivan rezultat, no znamo da još ništa nije gotovo', kazao je Dinamov trener Sergej Jakirović nakon 2:0 pobjede protiv PAOK-a u prvom susretu osmine finala Konferencijske lige.

'Želim čestitati dečkima, bili smo koncentrirani, agresivni u duelima, dobro smo izlazili nakon osvojene lopte. Zabili smo dva lijepa gola, a možda smo mogli još koji', kazao je Dinamov strateg nakon utakmice.

Strateg hrvatskog prvaka je dodao kako su njegovi igrači 'stalno pod nekim upitnicima' i kako mu je baš drago zbog ove pobjede.

'Nikoga nije lako pobijediti, ovi dečki su stalno pod nekim upitnicima, baš mi je drago zbog ove pobjede'.

Svjestan je kako još ništa nije gotovo, a Modre u uzvratu očekuje užarena atmosfera na stadionu Toumba.

'Ovo je nogomet, svaka utakmica nosi svoju priču. Još ništa nije gotovo, željeli smo pozitivan rezultat, a znamo da nas u Solunu očekuje vruća atmosfera'.

Osvrnuo se i na odličnu predstavu 20-godišnjeg veznjaka Petra Sučića.

'Debitirao je kod mene u Zrinjskom, tako da ga jako dobro zna. Dolaskom u Dinamo samo je napredovao. On je krasan momak, odličnih radnih navika'.

Prokomentirao je i igru Darija Špikića.

'Zadovoljan sam kako je odigrao, ispunio je sve svoje zadatke. Jedino mi je žao što u nekim situacijama jedan na jedan nije odlučniji i drskiji'.

Na kraju čestitao je i na nastupu dvostrukom strijelcu Bruni Petkoviću.

'Sjajan je, ali poslije Osijeka nije bilo tako. Tamo me jedan vaš kolega pitao zašto igramo bez napadača, meni je to smiješno. I podcjenjivanje Brune Petkovića. Ne znam zašto je to tako, kao da je to nekome fetiš. Znamo što on znači za Dinamo, vidjeli ste kako smo izgledali kad on dva mjeseca nije bio s nama, koliko smo patili. Bruno je poseban i specifičan, on u jednoj akciji može dati više nego neki u cijeloj utakmici. Kad su on i Baturina pravi, mi smo puno bolja momčad', kazao je na kraju.

  • +72
Dinamo - PAOK Solun (prva utakmica 1/8 finala Konferencijske lige) Izvor: Pixsell / Autor: Marko Lukunic/PIXSELL