teška situacija

Ponajboljem hrvatskom borcu u MMA-u zabranjen ulazak u Rusiju; meč mu je otkazan, a on se oglasio preko društvene mreže

02.05.2022 u 18:58

Bionic
Reading

Goran Reljić trebao se boriti ovaj mjesec u Rusiji protiv iskusnog 35-godišnji Evgenyja Erokhina i to mu je trebao biti četvrti nastup za rusku organizaciju u gdje je do sada upisao dvije pobjede i jedan poraz

Kako Goran navodi u videu na svom Instagram profilu, meč je otkazan iz razloga jer nije mogao dobiti vizu za Rusiju zbog toga što je hrvatska vlada potjerala ruske ambasadore iz države. Goran se u videu ispričao protivniku, te najavio kakvi su mu idući koraci vezani za cijelu situaciju.

'Želim se ispričati svojem protivniku i zahvaliti ACA promociji što će mi dopustiti da se u međuvremenu borim izvan njihove organizacije. Nadam se da će se cijela ova situacija ubrzo riješiti i da ću se boriti što je ranije moguće', rekao je Reljić, a prenosi Fight Site.

Sport također pati zbog cijele ove ratne situacije između Rusije i Ukrajine jer kako vidimo mnogim sportašima je zabranjen ulazak u Rusiju, a s druge strane mnoge zemlje ne dopuštaju da Rusi prisustvuju njihovim natjecanjima. Kako je Goran naveo, jedina sreća u cijeloj situaciji je to što su Rusi prema njemu postupili korektno i dopustili mu da se natječe i izvan njihove promocije.

Goran je do sada odradio već 30 MMA borbi od kojih je 4 bilo pod okriljem UFC-a i 5 u sklopu poljske KSW promocije. Nastupao i na 'bare knuckle boxing' priredbama gdje je odradio 4 borbe u kojima je osvojio i branio naslov UBBADA prvaka svijeta u poluteškoj kategoriji.