uzbuna na old traffordu

Policija uhitila zvijezdu Manchester Uniteda; igrač vrijedan 50 milijuna eura pretukao je i silovao svoju djevojku?!

31.01.2022 u 08:04

Bionic
Reading

Britanska je policija objavila da je uhitila mladog muškarca zbog optužbi za silovanje nakon što su slične optužbe protiv igrača Manchester Uniteda Masona Greenwooda (20) objavljene na društvenim mrežama

U priopćenju policija navodi da je, nakon što je obaviještena da je mlada žena objavila optužbe za 'fizičko zlostavljanje' na društvenim mrežama, pokrenula istragu u kojoj je mladić u dvadesetim godinama uhićen pod optužbom za silovanje i napad. Priveden je kako bi bio ispitan, dodala je policija ne imenujući igrača.

Harriet Robson, djevojka nogometaša Uniteda Masona Greenwooda, tvrdi da ju je on pretukao. Naime, na Instagramu su u nedjelju ujutro objavljeni video snimka, fotografije i glasovna poruka koje iznose tvrdnje o nasilju i silovanju, no ubrzo su izbrisane.

Te snimke pokazuju mladu ženu čije je lice obliveno krvlju i koja ima masnice po tijelu uz poruku 'svima koji žele znati što Mason Greenwood stvarno radi'.

Istovremeno je Manchester United na svojim stranicama objavio da Mason Greenwood (20) neće trenirati niti igrati do daljnjega nakon što su objavljene optužbe protiv njega.

'Svjesni smo slika i optužbi koje kruže društvenim mrežama. Nećemo dalje komentirati sve dok se ne utvrde činjenice. Manchester United inače ne odobrava nasilje bilo koje vrste', objavili su iz Manchester Uniteda te potvrdili:

'Mason Greenwood neće trenirati ni igrati utakmice do daljnjeg.'

Mladom Greenwoodu u prilog ne ide ni činjenica da mu ovo nije prvi skandal. Ranije je zbačen iz engleske reprezentacije jer je kršio pravila karantene, u hotelskoj sobi se zabavljao s nepoznatim djevojkama...

Greenwood je zabio šest golova i upisao dvije asistencije u 24 utakmice u svim natjecanjima za United ove sezone, a njegova je vrijednost prema Transfermarktu čak 50 milijuna eura. Do sada je Greenwood, jedna od najvećih mladih zvijezda momčadi s Old Trafforda, odigrao ukupno 129 utakmica za 'crvene vragove' te je zabio 35 golova.