SNIMKA OTKRILA

Pojavio se dokaz: Igrači Reala općom pobunom srušili trenera!

05.01.2016 u 07:00

Bionic
Reading

Rafa Benitez smijenjen je u ponedjeljak na klupi Real Madrida, dan nakon što je tijekom utakmice s Valencijom postalo jasno da se svlačionica potpuno okrenula protiv njega...

Iskusni strateg nije se proslavio na klupi madridskog kluba. Nije ostvario pobjedu niti u jednom derbiju Primere, a poraz 0:4 na Bernabeuu protiv Barcelone bio je prekretnica nakon koje je bilo jasno da neće dočekati kraj sezone u Madridu.

Bilo je poznato da je Benitez zaratio s pojedinim svojim zvijezdama, poput Jamesa i Isca koje nije htio uvesti u nedjelju protiv Valencije iako je Kovačić isključen, a Realu je trebalo osvježenje u veznoj liniji kako bi uspostavio ravnotežu na terenu. Rafa je prkosno napravio samo jednu zamjenu tijekom 90 minuta i tako si presudio kod uprave kluba nakon remija 2:2.

No, pojavila se snimka koja pokazuje da Rafa nije bio u lošim odnosima samo s ovom dvojicom veznjaka, već se dogodila opća pobuna nogometaša. Naime, kad je u 82. minuti Bale zabio pogodak koji je činilo se donio presudnu prednost Realu, igrači su prilikom slavlja potpuno ignorirali svog trenera, jasno pokazujući što misle o njemu. Benitez je morao za ruku vući Kroosa kako bi barem prenio neke upute za završnicu koja je neslavno završila primljenim pogotkom za 2:2.

Kamera koja je pratila trenera također je otkrila kako je neke igrače poput Danila bezuspješno dozivao. Većina zvijezda jednostavno je odlučila da ih ne zanima što Benitez traži. Rafa je čini se bio prekrižen i prije Mestalle.

Marca spominje sedam imena igrača koji su bili u otvorenom sukobu s trenerom: James, Isco, Benzema, Ronaldo, Jese, Čerišev i Sergio Ramos. Dakle, svi najutjecajniji su među njima...

Real se nada da će Zinedine Zidane uspjeti uvesti reda u svlačionicu punu nezadovoljnih zvijezda...