VICTORIA NA MUKAMA

Pojavile se tri nove Beckhamove ljubavnice?

24.05.2010 u 12:41

Bionic
Reading

David Beckham nije vjeran muž. Supruga Victoria ipak 'je progutala' njegove afere, no pitanje je kako će sada reagirati nakon što su se pojavile još tri djevojke koje tvrde kako su bile u vezi s njime

I dok David Beckham najavljuje odlazak u Afganistan izraziti divljenje i pružiti podršku britanskim vojnicima, njegovo ime se spominje u negativnom kontekstu.

Naime, novinari australskog časopisa Famous tvrde da su njihovi kolege iz Engleske pronašli nove dokaze o nevjeri igrača LA Galaxyja. Prema pisanju tog medija, javile su se čak tri ženske osobe koje tvrde da su imale vezu s popularnim nogometašem.

Njihov identitet još nije poznat, no zna se da su sve tri Amerikanke i da su se navodno s Beckhamom nalazile u posljednje tri godine dok je zarađivao igrajući u američkoj nogometnoj ligi (MLS).

Ne treba ni sumnjati da za obitelj Beckham opet slijede teški dani, a Victoria i David već se spremaju za borbu protiv tih 'zlobnih glasina'.

No Beckham nije oličenje vjernosti i u slučaju da se ovi navodi australskog časopisa pokažu točnima, mogla bi uslijediti nova brakorazvodna parnica koja je u stanju zasjeniti čak i kraj ljubavi Tigera Woodsa i Elin Nordegren.