LOŠ GLUMAC

Pogledajte zašto se Carrollu smiju i 'redsi' i 'svrake'

02.04.2012 u 09:55

Bionic
Reading

Liverpool je 1. travnja igrao u Newcastleu te se poražen vratio kući. No osim zbog dva gola u svojoj mreži, Dalglishova se momčad sigurno srami i zbog nesportskog poteza Andyja Carrolla, koji se osramotio na stadionu na kojem je nekad bio car

Napadač Liverpoola Andy Carroll stigao je među 'redse' u siječnju 2011. godine, a slovio je kao jedan od odličnih napadača. Doduše, dok je igrao za Newcastle to je potvrđivao na terenu, no dolaskom na Anfiled kao da je zaboravio zabijati golove. Baš kao i Torres koji je iz 'redsa' otišao u Chelsea.

Carroll je od siječnja prošle godine u dresu 'redsa' zabio sve zajedno tek osam golova. Ove se sezone među strijelce upisao samo tri puta, od čega su dva gola u FA cupu, a jedini premierligaški gol zabio je Wolverhamptonu u siječnju, prije puna dva mjeseca. Dakle, pogoci, zbog kojih je stigao kao zamjena za Torresa, nikako ne stižu, što sasvim sigurno ljuti i žalosti i samog Andyja.


A u želji da se iskaže u što boljem svjetlu to jest da dokaže da nije 'prevara', Carroll se protiv bivšeg kluba i to upravo na stadionu  St James' Parku, sponzorskog imena Sports Direct Arena, na kojem je svojevremeno bio obožavan, poslužio prevarom. Naime, u jednom se duelu u 10. minuti s domaćim vratarom Timom Krulom bacio 'na glavu', iako ga ovaj nije ni dokatknuo.

Na njegovu žalost, niti mu je sudac dosudio penal, a i sve su snimile kamere, pa će zbog ovog poteza sasvim sigurno postati još sumnjiviji i osporavaniji.