najdirljiviji trenutak slavlja

Pogledajte video i sve će vam biti jasno: evo otkud 'redsi' crpe takvu snagu....

08.05.2019 u 10:45

Bionic
Reading

Nogometaši Liverpoola ostvarili su nevjerojatan pothvat nakon što su u uzvratnom susretu polufinala Lige prvaka na Anfieldu pobijedili Barcelonu 4:0 i tako nadoknadili tri gola zaostatka iz prve utakmice

Čuda se ipak događaju. Premda je bilo teško vjerovati kako Liverpool bez dvojice ponajboljih igrača Mohameda Salaha i Roberta Firmina može nadoknaditi tri gola zaostatka iz prve utakmice, 'redsi' su fantastičnom predstavom nadoknadili veliki minus i izborili svoje deveto finale elitnog natjecanja 'Starog kontinenta'.

Liverpool do sada nikada nije nadoknadio tri gola zaostatka u Europi. Dva puta je u prvoj utakmici nokaut faze poražen sa 0:3 i oba puta je bio korak prekratak pobijedivši u uzvratu na Anfieldu sa 2:0. Prvi put je izgubio 0:3 od PSG-a u polufinalu Kupa kupova 1997. godine, a iduće sezone od Strabourga u 2. kolu Kupa Uefa.

No, za sve postoji - prvi put.

A da Klopp i igrači nisu vjerovali u čudo, ono se ne bi ni dogodilo. Međutim, veliki su 'poguranac' imali s Anfielda, koji ih je gurao od 1. minute.

Svjesni koliku su im snagu dali, igrači su im nakon pobjede došli zahvaliti. Kako? Pogledajte video i sve će vam biti jasno.

  • +12
Liverpool - Barcelona (uzvratna utakmica polufinala Lige prvaka) Izvor: Pixsell / Autor: Martin Rickett/Press Association/PIXSELL