NAGRADNJAČA

Pogledajte utakmicu Cibona-Helios

16.03.2012 u 11:19

Bionic
Reading

Nakon nekoliko nesretnih i nespretnih poraza Cibona ovu subotu, 17. ožujka, u 18 sati u Draženovom domu dočekuje Helios, a mi smo za svoje čitatelje pripremili 5x2 ulaznice!

Ta je utakmica ujedno i oproštaj Cibone od ABA lige ove sezone obzirom da se nisu uspjeli plasirati na Final Four koji se od 28. do 30. travnja igra u Tel Avivu, u Nokia Areni.

Košarkaški klub Cibona, u suradnji sa svojim sponzorima Franckom, Krašom i Coca-Colom te uz medijsko pokroviteljstvo radiopostaje Antena Zagreb u subotu, 17. ožujka, od 11 sati, na Trgu Petra Preradovića organizira događanje kojim će najaviti utakmicu sa slovenskim Heliosom iz Domžala.

Na popularnom Cvvjetnom trgu od 11 do 14 sati predviđen je zanimljivi program uz sudjelovanje klupskih sponzora, atraktivne voditelje, nagradne igre te zabavu te druženje s bivšim i sadašnjim igračima Cibone.

Igrač Cibone Damjan Rudež rekao je: 'Pozivam sve naše navijače prvo na Cvjetni, a onda i u dvoranu jer posebno je lijepo igrati kada je dvorana puna. Podrška s tribina uvijek nam puno znači i dodatno nas motivira.'

Glavni dio programa predviđen je u 11:30 sati i ovim putem iz Cibone pozivaju sve navijače i ljubitelje košarke da im se pridruže, prvo na Cvjetnom, a onda i na utakmici u Draženovu domu.

Po dvije ulaznice su osvojili:

Martina Povalec
Ksenija Jukić-Trputac
Josip Radičević
Ivana Karlović
Sanja Milić