ZAISTA SU PRETJERALI

Pogledajte s kakvom naslovnicom je izašla španjolska Marca; hrvatski reprezentativci će nakon ovoga biti nabrijani do maksimuma

Bionic
Reading

Hrvatska i Španjolska u ponedjeljak (18 sati) igraju za četvrtfinale Europskog prvenstva, a do tada mediji 'pumpaju' atmosferu kako bi dodatno motivirali svoje nogometaše

Grupna faza je završila, a sada slijedi ono pravo. Nitko više nema pravo na pogrešan korak, a dosad su ga na Euru napravili i Hrvati i Španjolci.

'Furija' u dvoboj sa viceprvakom svijeta ulazi kao papirnati favorit, a pobjeda od 5:0 protiv Slovačke podigla je samopouzdanje španjolskim nogometašima, ali i medijima.

No dok reprezentativci 'Furije' s respektom i poštovanjem govore o hrvatskoj nacionalnoj vrsti, dojam je da njihova 'sedma sila' družinu koju vodi Luis Enrique već vidi u osmini finala.

Sada je Marca, dnevnik iz Madrida, najčitanija sportska tiskovina u Španjolskoj izašla sa naslovnicom 'A za desert Hrvatska'. Očigledno smatraju da će nas 'slatko i brzo smazati', a da 'glavna jela' tek slijede.

Ovakva naslovica trebala bi biti i dodatni motiv hrvatskim reprezentativcima da pokažu španjolskim novinarima da nisu baš tako 'lak zalogaj'.

  • +66
Hrvatska - Škotska, 3. kolo, Euro 2021. Izvor: Pixsell / Autor: Luka Stanzl/PIXSELL