najbolji u LIGi NACija

Pogledajte reakciju Ronalda koja baš nikome nije jasna nakon što je Silva proglašen najboljim igračem

10.06.2019 u 15:34

Bionic
Reading

Nakon što je nogometna reprezentacija Portugala pobjedom nad Nizozemskom 1:0 postala pobjednik prvog izdanja Lige nacija, priča dana postala je video snimka trenutka kada je Bernardo Silva proglašen za najboljeg igrača završnog turnira. Naravno, okidač je bila reakcija Cristiana Ronalda...

U finalnom susretu u Portu pred 47.000 gledatelja pobijedila Portugale je golom Goncala Guedesa u 60. minuti svladao Nizozemsku 1:0 te je tako ispisao povijest kao prvi pobjednik Lige nacija, novog natjecanja koje je osmišljeno kako bi se na najbolji mogući način popunili slobodni termini.

Tako je Portugal, nakon što su 2016. osvojili Europsko prvenstvo, osvojio još jedan veliki trofej. No, priča dana svakako je veznjak Bernardo Silva koji je proglašen za najboljeg igrača završnog turnira.

No, sudeći po video snimci Sportkluba, koju možete vidjeti OVDJE, u trenutku kada je službeni spiker pročitao ime Bernardo Silva njegov suigrač Ronaldo samo mu je nešto šapnuo. No, to nije sve. Dok su ostali igrači Portugala čestitali Silvi, Ronaldo je naglo promijenio izraz lica i ostao je mirno stajati. Vidjelo se kako mu baš i nije drago… Reakcija koja baš nikome nije jasna!

Dodajmo još kako je izabrano najboljih 11 završnog turnira, a zanimljivo je spomenuti kako se od engleskih zvijezda u njoj našao samo golman Jordan Pickford.

Najboljih 11 završnog turnira:

Pickford - Guerreiro, Akanji, Dias, De Ligt, Mbabu - Bernardo Silva, De Roon, De Jong - Depay i Ronaldo.

  • +9
Finale Lige nacija, Portugal - Nizozemska Izvor: Pixsell / Autor: Mike Egerton/Press Association/PIXSELL