PREVISOKA TRAVA...

Pogledajte najsmješniji nogometni prekid ikada

14.08.2014 u 13:07

Bionic
Reading

Čak i vrlo paušalni pratitelji nogometa kroz masovne medije su upoznati sa 'sto i jednim' načinom da se prekine nogometna utakmica. Ali uvijek postoji iznimka koja iznenadi i - dobro nasmije

Tijekom nogometne kup utakmice na jugoistoku Perua snage su odmjerili klubovi Minsa i Inambari, a u jednom trnutku šokirani igrači samo su nijemo mogli pratiti kako teren zauzima krdo krava.

Nisu bile nervozne, dapače prilično su se pristojno ponašale, ali evidentno previsoka trava za nogoetne uvjete privukla je njihove brojne i goleme želuce i krenula je gozba.


Mirno, bez iakakvog stampeda krenule su se gostiti uz aut liniju, a jedna među njima lagano je šetala pored sada već dobro nasmijanih igrača. Nije bila gladna...

Nakon krava na teren je utrčao i nekakav psić,a publike se sjajno zabavljala. Prema navodima lokalnih medija nakon desetak minuta organizatori su doveli obučene pse koji su kravama pokazali izlazna vrata i utakmica se mogla nastaviti. Naravno, uz nužan oprez da se ne ugazi u nešto mekano i neugodnog mirisa.