sramota iz canNesa

Pogledajte kako se Tyson Fury oduzeo od alkohola; jedva je stajao na nogama, a nakon što ga je taksist odbio, iskalio se na automobilu

19.05.2022 u 14:56

Bionic
Reading

Tyson Fury uživa u boksačkoj mirovini, ali na odmoru u francuskom Cannesu malo je previše zavirio u čašicu

Britanski boksač je i za vrijeme karijere uživao u nesportskom životu, ali to nije utjecalo na njegove izvedbe u ringu. Uvijek je bio spreman za mečeve, imao je omjer od 32 pobjede i jednog neodlučenog rezultata (bez poraza), a nakon što je nedavno obranio titulu protiv Dilliana Whytea odlučio se umiroviti i zarađene milijune trošiti sa obitelji i prijateljima.

Trenutačno se nalazi na luksuznom odmoru u Cannesu na luksuznoj jahti na kojoj noćenje košta 18 tisuća funti.

Iz tog francuskog grada dolazi snimka kako u društvu oca tetura ulicama. Pozvan je taxi, a kada je vozač vidio u kakvom je stanju teškaški šampion, ni nakon rasprave s njegovim prijateljima, nije mu dozvolio ulazak u automobil, nego je krenuo dalje.

  • +3
Tyson Fury - Dillian Whyte, meč za svjetskog prvaka, 2022. Izvor: EPA / Autor: ANDY RAIN

To je razljutilo Furyja koji je nogom udario zadnji dio vozila (i još netko od prijatelja) iako ga je u tome pokušao spriječiti otac John, a snimku incidenta pogledajte OVDJE.

Zaista sramotno ponašanje prvaka koji bi trebao biti uzor i primjer mladima, a je li na kraju vozač taksija pozvao policiju još nije poznato.