potpuno se slomio

Pogledajte kako neutješni Cristiano Ronaldo grca u suzama nakon poraza

01.06.2024 u 08:13

Bionic
Reading

Nevjerojatnu su utakmicu finala Kupa Saudijske Arabije odigrali Al Nassr i Al Hilal. Nakon velike drame pobjednika su odlučili jedanaesterci u kojima su uspješniji bili nogometaši Al Hilala te su Marcelo Brozović i Cristiano Ronaldo sezonu završili bez osvojenog trofeja

Bila je to prava nogometna drama, finale Kupa Saudijske Arabije donio je sudar dviju najjačih momčadi i najbogatijih klubova, Al Nassra i Al Hilala koji je još ranije osigurao titulu prvaka.

Baš je zato finale Kupa bio toliko značajan za Cristiana Ronalda, Marcela Brozovića i suigrače im iz Al Nassra koji su sezonu željeli završiti s barem jednim osvojenim trofejem.

No, svi su im planovi počeli padati u vodu već u 7. minuti utakmice nakon što je srpski napadač Aleksandar Mitrović zabio za vodstvo Al Hilala. Al Nassr je napadao, ali bezuspješno, a onda je u 56. minuti stigao novi šok. Golman David Ospina je bespotrebno igrao rukom izvan svog šesnaesterca pa je zaradio izravni crveni karton.

Marcelo Brozović je za Al Nassr igrao do 69. minute te je ostatak drame gledao s klupe za pričuve.

Al Nassr je nastavio s igračem manje i u 88. minuti je Aiman Yahya zabio za 1:1. Do kraja regularnog dijela utakmice više nije bilo golova, ali su pala još dva crvena kartona! I to oba u redovima Al Hilala koji je tako za produžetke ostao bez Koulibalyja i Al Bulayhija!

Dodatnih 30 minuta igralo se 9 na 10, ali Al Nassr nije uspio iskoristiti prednost igrača više pa su o pobjedniku odlučivali penali. A tu je briljirao golman Al Hilala, Marokanac Yassine Bounou - obranio je šuteve Alexa Tellesa, Al Hassana i Al Nemera te osigurao pobjedu i dvostruku krunu za svoju momčad!

>> scene uplakanog Cristiana Ronalda pogledajte OVDJE.

A poraz je na kraju najteže pao Cristianu Ronaldu koji se totalno slomio. Kamere su uhvatile neutješnog Ronalda kojem su oči zasuzile, ubrzo je završio ležeći na travnjaku, a lice je pokrio rukama pokušavajući sakriti suze.

Suigrači su ga pokušali utješiti, ali bez uspjeha. Nekako su ga ispratili do klupe za pričuve, ali Ronaldo se jednostavno nije mogao smiriti. Izgledao je kao da je doživio totalni slom, bio je potpuno izvan sebe, doslovno se gušio u suzama...